Varmt välkommen till Alfva.se
Anlita advokat i god tid vid en vårdnadstvist

Anlita advokat i god tid vid en vårdnadstvist

När du står inför en vårdnadstvist är det viktigt att du anlitar en advokat. Det är dessutom något som du bör göra i mycket god tid. En advokat som kommer in tidigt i processen kan i god tid ge dig de råd och tips om hur du bör agera.

Vårdnadstvister är komplicerade processer som dessutom är känslomässigt betungande. En vårdnadstvist handlar i grund och botten om det viktigaste som man har – sina barn. En förlorad process kan leda till att man förlorar vårdnaden om sina barn, vilket självfallet inte lämnar någon oberörd. En vårdnadsprocess är därför ofta intimt förknippad med ett stort mått av både stress och ångest.

Anlita alltid en advokat i vårdnadstvister

Befinner du dig i en vårdnadstvist, eller om du riskerar att hamna i en sådan, ska du alltid anlita en advokat. Det finns egentligen inte något undantag från denna regel. Man ska aldrig företräda sig själv i en vårdnadstvist. Det är dessutom viktigt att du anlitar en advokat som är specialiserad på vårdnadstvister. En advokatfirma som är specialiserad på denna typ av juridik är Advokatfirman Landerdahl https://www.advokatlanderdahl.se/ som har mycket skickliga advokater vad avser just vårdnadstvister. När du anlitar en advokat från Advokatfirman Landerdahl kan du vara säker på att du får en advokat som verkligen tar tillvara din rätt, och ingen annans.

Kontakta en advokat i god tid

Så snart du inser att det finns en risk för att du kommer att hamna i en vårdnadstvist ska du kontakta en advokat. En advokat som kommer in i god tid har mycket större möjligheter att vägleda dig och ge dig de råd som du behöver. Dessutom sover du bättre om nätterna när du vet att du har någon som företräder dig och tar tillvara din rätt. Att du anlitar en advokat har dessutom ofta en lugnande inverkan på processen. Advokaten ser till att den hanteras på ett korrekt och professionellt sätt, utan ett alltför högt tonläge. Det är något som alla inblandade, framförallt barnen, tjänar på.

Stäng meny