Varmt välkommen till Alfva.se

Så skyddar du mobiltelefonen mot oförutsedda händelser

Mobiltelefonen är en ömtålig pryl som inte mår bra av att bli tappad i marken. Om du lånar ut din telefon till ditt barn är det bra att skydda den i största möjligaste mån. Barn har en tendens att råka tappa saker eller spilla och då är det bra att försöka skydda telefonen.

En mobiltelefon är känslig och kan lätt bli skadade. Om du har småbarn som lånar din mobiltelefon lite nu och då är risken för att något ska hända din telefon förhöjd. Du kan minska risken att din mobil ska gå sönder genom att skydda den med olika tillbehör. Det finns billiga tillbehör till mobilen att köpa för att skydda den mot stötar och annat. Det är värt att investera i någon form av skal till telefonen. Sedan är ett skärmskydd guld värt om mobiltelefonen skulle råka åka i golvet eller marken. Det är en fördel att köpa billiga tillbehör eftersom det är ofta en förbrukningsvara. Skärmskydd kan du behöva byta ut med jämna mellanrum och samma gäller det med skalet.

“Men det går att undvika ett liv med fingerskrollande på krossad skärm.” Läs mer här

Fördelar med att nätshoppa

Det är en stor fördel att köpa din mobiltillbehör på nätet. Du slipper åka iväg till en butik för att handla vilket dessutom kan vara ett stort projekt när du har småbarn. Alla mobiltillbehör som du beställer på nätet kan du få hem i brevlådan eller till ditt postombud. Om du vill att din telefon ska leva länge kan du även tänka på hur du laddar den. Det är inte bara bra för plånboken utan även för miljön att få mobilen att leva länge.

Stäng meny