Varmt välkommen till Alfva.se
Roliga presenttips: mors dag

Roliga presenttips: mors dag

Hur firar man egentligen en mamma på bästa sätt? Genom att berätta för henne hur mycket man uppskattar henne, såklart! Men kanske är det bra att räkna med att detta redan är gjort: så här kommer tips på hur du kan komplettera dina fina ord till din mor genom billiga presenttips som kommer få henne att bli mycket varm om hjärtat!

Ja, lägg datumet på minnet: 26 maj mitt i den gröna blomstrande våren är det faktiskt mors dag. Och självklart kommer här tips på billiga presenter du kan köpa till mor din för att visa din uppskattning. Att skämma bort sin mamma under mors dag är lite av en tradition här, och en tradition värd att hålla på eftersom mamma ju (nästan alltid) är bäst. Men såklart finns det knep om det inte riktigt är översvämning av pengar i kassan, och det viktigaste är att hitta ett ställe som svämmar över av bra erbjudanden och som är billigt.

Hitta present till din mamma

Ett lite annorlunda tips är att utgå från vad din mamma har för stjärntecken. Idag är det nämligen mer populärt än någonsin med astro, och den flugan kanske även din mamma har hakat på? Så varför inte utgå från vad din mamma har i stjärntecken och därefter välja present? Ja, lite annorlunda kanske, men det är ju bara på kul!

Är din mamma tokig i inredning och design, kanske det är på tiden att inspireras av designpresenter. Är det totalt utanför din budget gör det inte något: att scrolla bland dyra deisgntips kan ibland ge inspiration till billigare varianter av ungefär samma sak! Här finns en annan guide som mer handlar om vad man kan ge i present till ”henne”: kanske är det moster, flickvän, mormor eller syster du vill skämma bort?

Några fler tips på vägen är att fundera på vad din mamma gör på sin fritid. Kanske gillar hon att slappna av och göra yoga? Då kan en billig yogamatta vara på sin plats, men även sköna handdukar, doftljus eller fina tofflor. Kanske är hon den resande typen? Varför inte ge bort en mobil batteriladdare? Jättesmart, och något som många fortfarande inte har!

Stäng meny