Varmt välkommen till Alfva.se
Jämför matkassar och spara pengar

Jämför matkassar och spara pengar

Tid, strul – och en himla massa pengar. Kostar det inte att leva? Det är dags för ett tips som kommer göra skillnad för familjens matbudget. Precis som med det mesta annat är hemligheten att jämföra först, och handla sen. Även när det kommer till matkassar!

Att jämföra matkassar online är det många som upptäckt fördelarna med. Du sparar både tid och pengar, och för dig som redan har nog med ryggont är ju ännu en fördel med matkassar från nätet att du slipper bära dem själv. Det här har man konstaterat även på äldreboenden och på andra kommunala och privata verksamheter:

”Den tidigare modellen där personal gick till affären med en handskriven inköpslista är förbi. Nu kommer personal inom hemtjänsten istället hem till de äldre med en surfplatta och hjälper till att beställa varor via nätet.” corren.se

Digitala matkassar boomar

Allt fler människor beställer alltså hem matkassar via nätet för att spara tid och pengar. Men det är stor skillnad på hur snabbt det levereras hem och vad de faktiskt kostar. Att jämföra matkassarna online är ett sätt att effektivisera det man faktiskt vill effektivisera: därför är det dumt att bara hålla sig till en och samma variant.

I Aftonbladet och Expressen tar man just upp detta problem med att de kostar så pass olika. De har också jämfört priset på matkassarna och kommit fram till att det kan skilja hundralappar mellan kassarna. Dessutom kan det vara så att man får schyssta välkomsterbjudanden som ny kund hos vissa, medan andra ger rabatt till stammisar. Allt detta är bra att ha i åtanke! Spara tid och pengar helt enkelt, jämför först innan du beställer hem tjänsten. Lycka till!

Stäng meny